Ügyvéd

Kedvezményes ingatlan szakjogász

Mindenkinek van minimum egy ügyvédje..
Amennyiben nincs; biztos, hogy van olyan rokona/ismerőse, aki tud ajánlani egyet, akivel már volt valamiféle jogi tapasztalata.
Azonban itt fontos megemlíteni, hogy a jog az orvosláshoz hasonlóan több szakterületet ölel át, így azonos a két hivatásban, hogy megfelelő szakosodást követel.
Az idegsebész nem diagnosztizál fogszúvasodást.

Hasonló a helyzet a jogi területen is! Elképzelhető, hogy egy ügyvéd kitűnő szakember a cégjog területén, vagy remek eredményeket tud felmutatni válóperes ügyekben, azonban ez nem biztosíték arra, hogy az ingatlanjoggal kapcsolatban is minden részletre kiterjedő maximális tudással rendelkezik.
Megtérülő befektetés ingatlan adásvételnél a megfelelő szakember kiválasztása, hisz az átlag magyar ember életében legnagyobb anyagi értékkel bíró vagyontárgy értékesítéséről van szó.


Az elmúlt 10+ éveben lebonyolított több ezer sikeres ügyletnek köszönhetően sikerült megfelelő képet kapnunk arról, hogy kik azok az ügyvédek, akiket szívesen ajánlunk ügyfeleinknek.

 

Tekintettel a rendszeres partneri kapcsolatra kifejezetten kedvező szerződéskötési díjat tudunk biztosítani ügyfeleink számára, ami az ingatlan vételárának csupán 0,59%-át jelenti. Nagy értékű ingatlanok esetén egyedi ajánlat kérhető! 

itthome.hu

    1052 Budapest, Városház 8
    +36 17 815-495
    iroda@itthome.hu

Хотите продать недвижимость, или хотите купить?
Дайте нам свои данные и мы поможем Вам!

Посылать сообщение
Квартира из кирпича
Бизнисное помещение
Промышленные объекты