Eladó Családi ház, Szentendre

#209200333

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

98.9 millió Ft

Szentendre
Alapterület:
180 m2
Szobák száma:
6 + 2
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 115 m2
Hőszigetelt
Gázkazán
Részpanoráma
Bútorozatlan
Délkelet
Önálló kert
Dupla komfort
Optikai
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Derítő

Eladó egy kivételes hangulatú ingatlan Szentendre egyik csendes, bájos kis utcájában, amely a béke és a nyugalom szigete, mégis csupán sétatávolságra található a Dunától, valamint karnyújtásnyiría a Kada-csúcstól, ami 10 perc alatt a kertből közvetlen elérhető. Az ingatlan egy lépcsőzetes kialakítású telken helyezkedik el, mely különleges varázst kölcsönöz a helyszínnek és egyedi lehetőségeket biztosít a jövőbeli tulajdonosok számára. A telek végében már erdő található, ahol korábban esővíz gyűjtő került elhelyezésre; amit őzek, mókusok, madarak is rendszeresen látogatnak, így ez tovább fokozza a természetközeli élményt és garantálja a szmogmentes nyugalmat.

A ház 180 négyzetméteres, részlegesen felújított állapotban várja új lakóit. A ház különlegessége, hogy két bejárattal rendelkezik, így tökéletes választás lehet két generáció számára, akik együtt, mégis elkülönülten szeretnének élni, vagy akár befektetési céllal is hasznosítható, külön lakrészek kialakítására. A házban összesen 6 egész és 2 félszoba található, amelyek bőséges teret biztosítanak minden családtag számára. A két fürdőszoba további kényelmet nyújt, megkönnyítve a reggeli készülődést és az esti pihenést.

2018-ban az ingatlant részlegesen felújították, amely során számos modernizálási munkát végeztek el. Kiépítették a cirkófűtést, és egy új, fatüzelésű téglakályhát építettek be, ami kellemes hangulatot és hatékony fűtést biztosít. Emellett kétkamrás nyílászárókat építettek be, melyek jelentősen javítják az energiahatékonyságot. A homlokzatra 20 cm-es szigetelést raktak, és az ingatlan új cseréptetőfedést kapott. Ezeknek a felújításoknak köszönhetően az ingatlan téli fűtési költsége rendkívül alacsony, csupán 4 tonna fa használata elegendő egy szezonra, és a gázt csak a víz melegítésére használják.

A házból részleges panoráma nyílik a környező természetre, amely igazi felüdülést jelenthet a mindennapokban. Az ingatlanhoz egy nagy, zöld kert is tartozik, amely ideális helyszín lehet kertészkedésre, pihenésre vagy családi összejövetelekre. A Duna közelsége pedig különleges élményeket kínál a természet szerelmeseinek, akik szeretik a sétákat vagy a kerékpározást a folyó mentén.

Az ingatlan elhelyezkedése szempontjából is kitűnő választás. A közelben található iskola és óvoda megkönnyíti a gyermekes családok mindennapjait, hiszen a legfontosabb oktatási intézmények rövid sétával elérhetők. Emellett a környéken piac és számos bevásárlási lehetőség is található, így a mindennapi szükségletek könnyedén kielégíthetők.

Ez az ingatlan igazi gyöngyszem Szentendre szívében, amely egyesíti a csendes, nyugodt környezet előnyeit a központi elhelyezkedés kényelmével. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tekintse meg személyesen ezt a sokoldalú, kiváló adottságokkal rendelkező házat.
Az ingatlant személyes megtekintést követően vettem kizárólagos megbízásba, megtekintése előzetes egyeztetést követően rugalmas.

Helyiség Méret (m2)
Amerikai konyhás nappali
Szoba
Kamra, Éléskamra, Spájz
Fürdőszoba + WC
Lépcsőház
Szoba
Szoba
Szoba
Közlekedő
Fürdőszoba
Lépcsőház
Szoba
Szoba
Szoba
Közlekedő
Terasz
Erkély
Erkély

Heffner Dorina
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése