Eladó Családi ház, Fót

#209200170

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

159.9 millió Ft

Fót
Alapterület:
217 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
1 006 m2
Cirkó
Kertre néző
Délnyugat
Parkosított
3
Dupla komfort
Optikai
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Víz a telken
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Fóton remek infrastrukturális környezetben, azonban mégis nyugodt környéken; Kisalagon kínálunk értékesítésre egy 1000 nm-es parkosított telken található, 325 nm alapterülettel rendelkező, 3 szintes, remek elosztású, kitűnő állapotú családi házat. A házat az építkezés befejeztével a 2000-es évek elején vették birtokba jelenlegi tulajdonosai, akik kiemelt hangsúlyt fektettek minden apró részlet megvalósítására, melyek az otthon szeretetét és kényelmét szolgálják.
A kapuban állva kellemes hangulatú miliő fogad minket, valamint rögtön szembeötlik, hogy a mélygarázson felül az előkertben további két autó számára biztosított a parkolás.

 

Az épületbe érve tágas előszobában találjuk magunkat, ahonnan egy elegáns tolóajtón keresztül érkezünk meg a nappaliba, amivel közös légtérben, azonban mégis praktikusan szeparálva, apró szinteltolással nyert kialakítást az étkező, illetve a konyha. Az alsó szint kitűnő kialakításának köszönhetően teljesen körbejárható; a dolgozó szoba, a földszinti tároló, valamint a mellékhelyiségek kényelmes közlekedőből közelíthetőek meg.

 

Az épület felső szintjén alakították ki a hálószobákat; szám szerint hármat, valamint egy további fürdőt és egy wc-t. A fenti szinten; a már lent látott rendezettség ismételten visszaköszön, a szobák ideális méretűek, az elrendezésük által lehetővé teszik több generáció gondtalan együttélését.

 

A teremgarázs szintjén alakították ki a gépészeti helyiséget, amiről fontos megjegyezni, hogy az építés idején nem volt jellemző az ilyen szintű tervezettség az építőipari kivitelezésekre, így akár már itt is levonhatunk releváns következtetéseket az építés minőségét illetően. Az építés óta nem maradtak el a szükséges korszerűsítések sem, így jelenleg a melegvízről napkollektor gondoskodik, valamint 2,5kw-os napelemek biztosítják a ház részleges áram ellátását; ezáltal az épület májustól októberig nem nem használ fel gázt.

 

Az ingatlan főtájolása délnyugati, fényviszonyai kivételesek, ezáltal biztosítva különleges hangulatot a grandiózus méretű nappalinak, melyből a teraszra lépve lenyűgöző kép fogad minket; miközben a kertet látjuk. Az épület alsó szintje pár lépcsőfokkal a kertszintje fölött helyezkedik el, így a terasz magassága is ehhez igazodik; ezáltal a teraszon ülve pompás panoráma tárul elénk a lábunknál heverő, golf pályákat idéző pázsittal borított parkunkra. A színpompás virágokon túl a terület nem szűkölködik cserjés aljnövényzetben sem. A babérbokrokon felül, a kert végében, a szerszámos ház mellett kapott helyet egy mini bambusz erdő, ami karöltve illeszkedik  a telekhatárra telepített, kellő intimitást biztosító, sövényszerű, változatos növényzetbe.

 

Karizmatikus környezetet kölcsönöznek a közel 80 éves védett ősfenyők, valamint a romantikus hangulatú olajfa, illetve az óhatatlan levendula illat. A fa borítású grillteraszon felül a kényelmes nyugalomért felelős a szivarfa tövében kialakított kis pihenősziget, melyen két napágy kényelmesen elfér.

 

Az ingatlant személyes megtekintést követően vettem kizárólagos megbízásba; ezáltal elsősorban azon családok számára ajánlom, akik ebben a lokációban hosszútávra terveznek és valami kifejezetten különlegesre vágynak!

Helyiség Méret (m2)
Előszoba 14
Nappali 64
Étkező 24
Konyha 19
Kamra, Éléskamra, Spájz 3
Fürdőszoba + WC 15
WC 3
Tároló 2
Szoba 16
Közlekedő 10
Szoba 23
Szoba 22
Szoba 20
Közlekedő 9
Fürdőszoba + WC 6.5
WC 2

Szmolka Miklós
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Üzlethelyiség
Iparterület