Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület

#209200125

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

37.9 millió Ft

Budapest, VI. kerület Belső-Terézváros
Alapterület:
43 m2
Szobák száma:
1 + 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1. Emelet
Átlagos
Konvektor
Udvari
Összkomfort

Két külön nyíló szobás lakás eladó!

CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!

 

A VI. kerületben,  a Zichy Jenő utcában kínálunk eladásra, egy első emeleti, 1+1 szobás, 43nm-es, csendes belső udvarra néző, 4 méteres belmagassággal rendelkező, szuper elosztású lakást.

Kezdjük azzal hogy a kerület kedvelt részén helyezkedik el az ingatlan, az Oktogon és a Nyugati is karnyújtásra, de mégis egy csendes kis utcában található. A lakás jelenlegi elosztása szinte minden igényt kielégít, kezdve a két külön nyíló szobával, vagy a főzőfülke mellett elhelyezkedő étkezővel, illetve a toalett is külön helyiségben kapott helyet, nem utolsó sorban minden helyiség ablakkal rendelkezik. De ha ez még sem felelne meg az elképzeléseinek, akkor igény szerint alakítható, hiszen a válaszfalak bonthatóak. 

 

A lakást két éve esztétikailag felújították, új burkolatok, festés, új szaniter, csaptelepek, új konyhabútor került a lakásba.

 

A lakásban jelenleg rendszerető, pontosan fizető bérlő lakik, aki szívesen maradna, ha az új tulajdonossal is meg tud állapodni. Ezért kiváló befektetés is lehet az ön számára.

 

Ha további kérdése van kérem hívjon, akár hétvégén is.
 

ONLY IN OUR OFFICE OFFER!

 

In the VI. district, in Zichy Jenő street we offer for sale, a first floor, 1+1 room, 43 sqm, quiet courtyard overlooking, 4 meters ceiling height, super distributed apartment.

 

To start with, the property is located in a popular part of the district, with Oktogon and Nyugati within walking distance, but still in a quiet little street. The current layout of the apartment satisfies almost all needs, starting with two separate rooms, or the dining room next to the kitchenette, and the toilet is in a separate room, not least all rooms have windows. But if this is not enough, it can be adapted as required, as the partitions can be demolished. 

 

The apartment has been aesthetically renovated two years ago, with new tiling, painting, new sanitary ware, new taps, new kitchen furniture.

 

The apartment is currently occupied by a regular, punctual tenant, who would be happy to stay if he can come to an agreement with the new owner. It could therefore be an excellent investment for you.

If you have any further questions please call, even at weekends.

 

Helyiség Méret (m2)
Nappali 18
Hálószoba 7
Konyha 3
Fürdőszoba 3
Étkező 8
WC 1

Bálint András
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Panellakás
Sorház
Társasház
Üzlethelyiség