Subscribe to our mailing list

* indicates required

Milyen fatípust használjunk a fürdőszobába?

Milyen fatípust használjunk a fürdőszobába?

Milyen fatípust használjunk a fürdőszobába?

Bár jellemzően nem töltünk órákat a fürdőszobában, ez nem jelenti azt, hogy a helyiség ne lehetne a lakás szerves része, egy ízlésesen berendezett, stílusos és kényelmes „szentély”, ahol a reggeli vagy esti tisztálkodás során jólesik eltölteni egy nyugodt félórát.

A fa fürdőszobabútorok elegánsabbak: A fa természetes és nemes anyag; az ebből készült bútorok sokkal szebbek és elegánsabbak, mint a bútorlapból gyártott, műanyag hatásúak – azonban, ha tartós megoldásra vágyunk, nem mindegy, milyen faanyagból készül a fürdőszobaszekrény, és az sem, milyen felületkezelést kap, hiszen ellenkező esetben, állandóan vízzel érintkezve bepenészedhet.

A vízzáró felületkezelés fontossága: Olyan faanyagot válasszunk, amely ellenállóbb a gombásodással szemben – mint a vörösfenyő vagy az akác –, illetve az kapjon vízzáró felületkezelést. Olyan vizes vagy szerves oldószerű vegyszereket használjunk, amelyek esetében egészségügyi szempontból megengedett, hogy azok közvetlenül érintkezzenek a bőrünkkel.

Kép:rmpbútor

 
 

Ami még érdekelhet Téged;

Bababarát Konyhák

Egy kisbaba érkezése a családba nagy kaland, azonban egyben nagy kihívás is. Már akkor is sok munkát ad, amíg az egész napot egy babaágyban tölti, hát még akkor..

Tovább olvasom »

Napelem PRO-CONT

A napkollektor a passzívházak elengedhetetlen eleme; azonban mivel a felszerelése komoly költségeket jelent, döntés előtt az előnyei mellett a hátrányaival is érdemes megismerkednünk.

Tovább olvasom »

Ötletek a Nyárhoz

Nyáron érdemes kerülni a sötét ruházatot, ugyanis az magába szívja a meleget, így még jobban izzadunk majd a kánikulában. Illetve, a világos színek jobban is..

Tovább olvasom »

Lakás Vásárlás

A költözés mindig nagy kaland, főképp, ha az első saját otthonunkról van szó. Azonban, mivel rengeteg pénzről – akár több tízmillió forintról – döntünk, fontos...

Tovább olvasom »