Subscribe to our mailing list

* indicates required

Apró tippek, Apró fűrdőszobákhoz!

Apró tippek,  Apró fűrdőszobákhoz!

Igen tudjuk, mindannyian hatalmas kádról és zenélő tusolóról álmodunk, de sajnos ezen óhaj nem mindig teljesül, mégha rajta is van a kívánságlistánkon.

Szóval mit is kezdjünk azzal ami adott.

Íme néhány tipp hogy hogyan is használjuk ki a teret, hogyan csaljunk a látszattal, hogyan is legyen luxus fűrdőszobánk csupán a malacpersely feltöréséből. Sok cikket olvastam arról, hogy hogyan alakítsuk át fűrdőszobánkat és hogyan növeljük a teret – de valahol mindig ugyan azt a választ kaptam - Üssük ki falat,  Cseréljünk ablakot… Igen mind jó ötlet nem vitatom. Na de mi van akkor, ha egy 7. emeleti panellakás az otthonunk? Az "üssd ki a falat" nem éppen szomszéd-barát megoldás, ha csak nem döntöttünk úgy, hogy a jövőben megosztjuk vele a fűrdőszobánkat.

Szóval itt van a mi néhány tippünk, arra az esetre ha korlátozottak a lehetőségeink.  

1) Használjuk a ki a sarkokat, apró helyeket! Egy keret nélküli szekrényt (csupán polcok) bámikor bárhova behelyezhetünk.  Lehetőségek tárháza nyílik ki elöttünk ha körbenézünk. Választhatunk üvegpolcokat, melyek nemcsak könnyen takaríthatóak ,de áttettszésüknek köszönhetően optikailag nem csökkentik a fűrdő méretét, vagy fát, mellyel könnyen meleg meghitt hangulatot adhatunk egy egyszerű panel fűrdőszobának is.

2) Ne féljünk a világos színektől és annak kombinációitól. Minden festő tudja, hogy a világos optikailag tágítja a teret. A fehér és annak összes árnyalata bármilyen apró fűrdőszoba látványát megtévesztően kitágítja. De ne ragadjunk le egy színnél. Használjunk bátran több világos árnyalatot, akár az oldalfalak festéséhez is. Az ablakos oldal lehet egy csipetnyit sötétebb, de figyeljunk, hogy ahová a fény vetül mindig maradjon a legvilágosabb árnyalat.

3) Apró trükk az apró csempe. Minél kisebb a csempe, annál nagyobb a fűrdő. Ne feledjük a mozaik sosem megy ki a divatból! 

4) Kicsi fűrdő- Kevés alapanyag: Mit is mond ez nekünk? Első hallásra olyan nyilvánvaló ez a mondat, hogy leírni sem kellett volna. De elgondolkoztunk már ezen ugy igazán?  Ha kicsi a fűrdőnk, gyakorlatilag a legdrágább csempe sem kerül sokba, hiszen csupán néhány négyzetmétert kell vennünk belőle. A festés sem akadály többé. Egy teddy és egy 3 literes vödör már csodákra képes és még a 10 000 forintot sem értük el. Ismétlem önmagam, legyünk kreatívak mert van remény!

 

 

Ami még érdekelhet Téged;

Bababarát Konyhák

Egy kisbaba érkezése a családba nagy kaland, azonban egyben nagy kihívás is. Már akkor is sok munkát ad, amíg az egész napot egy babaágyban tölti, hát még akkor..

Tovább olvasom »

Napelem PRO-CONT

A napkollektor a passzívházak elengedhetetlen eleme; azonban mivel a felszerelése komoly költségeket jelent, döntés előtt az előnyei mellett a hátrányaival is érdemes megismerkednünk.

Tovább olvasom »

Ötletek a Nyárhoz

Nyáron érdemes kerülni a sötét ruházatot, ugyanis az magába szívja a meleget, így még jobban izzadunk majd a kánikulában. Illetve, a világos színek jobban is..

Tovább olvasom »

Lakás Vásárlás

A költözés mindig nagy kaland, főképp, ha az első saját otthonunkról van szó. Azonban, mivel rengeteg pénzről – akár több tízmillió forintról – döntünk, fontos...

Tovább olvasom »