Subscribe to our mailing list

* indicates required

A gardróbszekrény 5 fontos eleme

A gardróbszekrény 5 fontos eleme

Egy beépített gardrób a lakás dísze is lehet, miközben praktikus tulajdonságaiból sem veszít: elfér benne minden, a télikabátoktól a bikiniig, és ha okosan válogatjuk össze az egyes ruhadarabok ideális tárolásához szükséges elemeket, nem kell tanácstalanul állnunk előtte reggelente hosszú percekig, míg meg nem találjuk, amit keresünk.

  1. Akasztó és polcok: Gondoljuk át, olyan ruhánk van-e több, amit felakasztva, vagy olyan, amit összehajtogatva tárolunk: ez alapján határozzuk meg a méretre készíttetett gardrób beosztását. A blúzokat és a ruhákat mindenképp akasszuk fel, a gyapjúpulóvereket a polcon tároljuk, a nyári felsők és nadrágok esetén pedig bármelyik megfelel.
  2. Cipőtartó: Ha a lábbeliket is a gardróbban tároljuk, a cipőtartó lóghat az egyik ajtó belső oldalán, de az egyik polcot is kinevezhetjük erre a célra; utóbbi esetben a cipőket hagyjuk a dobozukban, és címkézzük fel őket.
  3. Fiókok: A fehérneműk számára legideálisabb egy kihúzható fiókos rész.
  4. Tükör: A gardrób fontos eleme a tükör; akár egy egészalakos is elfér az ajtón, és ha helytakarékosság céljából tolóajtós típust választunk, nem kell folyton nyitni-csukni a szekrényt, amíg öltözködünk.
  5. Világítás:A szekrény belsejébe tehetünk öntapadós, elemes kis lámpákat, így biztosan megtaláljuk, amit keresünk. Kép:1rdesign
 
 

Ami még érdekelhet Téged;

Bababarát Konyhák

Egy kisbaba érkezése a családba nagy kaland, azonban egyben nagy kihívás is. Már akkor is sok munkát ad, amíg az egész napot egy babaágyban tölti, hát még akkor..

Tovább olvasom »

Napelem PRO-CONT

A napkollektor a passzívházak elengedhetetlen eleme; azonban mivel a felszerelése komoly költségeket jelent, döntés előtt az előnyei mellett a hátrányaival is érdemes megismerkednünk.

Tovább olvasom »

Ötletek a Nyárhoz

Nyáron érdemes kerülni a sötét ruházatot, ugyanis az magába szívja a meleget, így még jobban izzadunk majd a kánikulában. Illetve, a világos színek jobban is..

Tovább olvasom »

Lakás Vásárlás

A költözés mindig nagy kaland, főképp, ha az első saját otthonunkról van szó. Azonban, mivel rengeteg pénzről – akár több tízmillió forintról – döntünk, fontos...

Tovább olvasom »